Πώς να απολαύσετε τις μεταφορές στην Αθήνα χωρίς να σπάσετε τα χρήματα

 


Εισαγωγή: Πώς να μετακινηθείτε στην Αθήνα με προϋπολογισμό




Χάρτης της Αθήνας:

Αυτός ο χάρτης της Αθήνας παρέχει μια επισκόπηση της πόλης και των σημαντικότερων ορόσημών της. Η πόλη χωρίζεται σε έξι συνοικίες, οι οποίες είναι χρωματικά κωδικοποιημένες στον χάρτη. Η Ακρόπολη και τα αρχαία ερείπια βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται στις παρυφές της πόλης. Άλλα αξιοσημείωτα ορόσημα περιλαμβάνουν το Ολυμπιακό Συγκρότημα του Ελληνικού, το οποίο χτίστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και την Πλατεία Συντάγματος, όπου στεγάζεται το κτίριο της Βουλής.




Δείτε πού βρίσκονται όλα τα αξιοθέατα σε σχέση μεταξύ τους

Αυτό το άρθρο είναι για το πώς να δείτε τα αξιοθέατα σε σχέση μεταξύ τους. Σας δίνει έναν χάρτη και σας λέει τι είναι το κάθε αξιοθέατο. Είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να δουν τα πάντα στο Λονδίνο.




Το μετρό:

Το Μετρό είναι ένα νέο σύστημα μεταφορών στην Ουάσιγκτον, DC που άνοιξε τον Μάρτιο του 1976. Το Μετρό αποτελείται από έξι γραμμές και 106 σταθμούς. Είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο σύστημα μετρό στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 1,5 εκατομμύριο επιβάτες την ημέρα.




Ο φθηνότερος και πιο γρήγορος τρόπος για να μετακινηθείτε στην Αθήνα

Αν ψάχνετε για τον φθηνότερο και ταχύτερο τρόπο να μετακινηθείτε στην Αθήνα, η απάντηση είναι το σύστημα δημόσιας λεωφορείων. Το μονό εισιτήριο κοστίζει 1,40 € και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μια ωριαία διαδρομή με οποιοδήποτε λεωφορείο της πόλης. Τα λεωφορεία τρέχουν συχνά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, έτσι θα μπορείτε πάντα να βρίσκετε μια διαδρομή. Το μειονέκτημα της χρήσης του συστήματος λεωφορείων είναι ότι μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο να καταλάβετε ποιο λεωφορείο να πάρετε και δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να προγραμματίσετε τη διαδρομή σας εκ των προτέρων. Αλλά με λίγο πειραματισμό, θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στην Αθήνα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.


ετικέτα: Μεταφορική Αθήνα Μετακομίσεις Αθήνα

Comments